Trend húzórugós

TREND húzórugós szekcionált garázskapu garázsajtó

A Trend sorozat húzórugós garázsajtói gazdaságos és jól használható ajtók, melyek 40 mm vastag panelből, horganyzott acél vasalattal készülnek, és így optimális megoldást jelentenek a mérsékelten hideg éghajlaton. Megfelelnek az európai előírásoknak, ezen kívül felár nélkül tartalmazzak a biztonsági rendszereket. A standard ajtó csomag tartalmazza a hosszú élettartamú rugókat - viszonyításképp akar 25,000 nyitás-záras ciklust is kibírnak. A Trend sorozat ajtói elérhető áron biztonságosak és praktikusak.

Jellemzők
 • A szendvicspanel vastagsága 40 mm
 • A hőátbocsatási tényezője 1.08 W/(m2К) 55 cm vastag téglafaléhoz hasonló
 • A görgőtartó konzolok es zsanérok horganyzott acélból készülnek
 • A rendelési méretnél nagyobb nyílasméretbe is beépíthető
 • Az ajtólap kiegyensúlyozása húzó- vagy torziós rugókkal történik
 • A garázsajtó maximális mérete 6000 x 3000 mm

Minták, dizájn


10 standard RAL színben, 3 féle fa mintázat

M-bordás


3 standard RAL -közeli szín 3 fautánzatú szín

L-bordás


4 standard RAL -közeli szín, 3 fautánzatú szín

Kazettás


2 standard RAL -közeli szín 2 fautánzatú szín

Mikrohullámos


10 standard RAL -közeli szín
 

Trend - Megfizethető, biztonságos és megbízható ajtók

 

 

Széles körű telepítési lehetőségek

A Classic ajtókhoz való beépítő kerettel es takaró lemezzel pozícionálható az ajtó a nyilasba, így lehetőség van egy standard méretű ajtó beépítésére egy nagyobb méretű nyilasba.

Ezek a dizájn elemek tűzi horganyzott acélból készülnek védő lakkbevonattal (alapból - RAL 9016 fehér színben). Kérésre, a beépítő keret es takaró lemez az ajtólap színével megegyező színűre festhető.
 
Korrózió elleni védelem

Erős esőzésekkor az ajtó alján összegyűlhet a víz. A műanyag alapú élzárók minimalizálják a korrózió lehetőségét nedves környezetben is, megőrizve hosszú időn át az ajtók vonzó megjelenését.
 
 
Hosszú élettartam

Rugós mechanizmus kompenzálja az ajtólap súlyát, így a nehéz ajtók is könnyen működtethetők kézzel. A rúgok élettartama 25 000 nyitás-záras ciklus. Ez 17 évnyi használatnak felel meg napi 4 ciklussal számolva.
A fejlett technológiával es a gyártásban szerzett sok éves tapasztalattal, számos előnnyel rendelkező ajtót gyártunk. Alaposan átgondolt tervezés és kiváló minőségű alkatrészek teszik a Trend sorozat ajtóit hosszú éveken át attraktívvá, megbízhatóvá es biztonságossá.
 
 
Hatékony biztonság

A torziós rúgok, racsnis fékekkel vannak felszerelve, amik meggátoljak az ajtólap leszaladását rugótörés eseten. Ez a védelmi rendszer alap tartozékként garantálja a biztonságos működést. ALUTECH/GUENTHER garázsajtók megfelelnek az európai előírásoknak EN 13241-1, EN 12604, EN 12453, EN12424, EN 12425, EN 12426.
 
 
Huzat elleni védelem

Az állítható görgőkonzolokkal lehetőség van az ajtólapot a gumiszigeteléshez állítani. Ez megvéd a huzattól és benntartja a meleget. Az ajtólap és szigetelés távolsága telepítéskor és természetesen később, a karbantartások során is állítható.
 
 
Csendes működés

A csapagyazott görgőknek köszönhetően az ajtó simán es csendesen működik. Az ALUTECH/GUENTHER ajtóknál használt golyóscsapágyak zártak, védve vannak a portól és nedvességtől. Ezek a megbízható csapagyak tartóssá teszik a görgőket, es nem igényelnek újrazsírozást.
 
 
Maximális rugótartósság

Az ALUTECH/GUENTHER szekcionált kapuihoz tartozó rugók akár 25 000 nyitás/záras ciklusra is képesek, ami nagyjából 17 évnyi használatnak felel meg, napi 4 ciklussal számolva. A rugók kibírnak 25 000 nyitás / zárás ciklust felár nélkül.
 
Tág lehetőségek felár nélkül

Az ALUTECH/GUENTHER garázsajtók felár nélkül, egyedileg készülnek minden ügyfél számára, 5mm-es szélességi es magassági méretlépcsőben. A panelek es színek széles választéka lehetővé teszi, hogy az ügyfél minden projekthez találjon megfelelő ajtót. Az Alutech cégcsoport 5 típusú ajtólapot kínál a színek széles skálájában ügyfeleinek. Ezekből 10 szín felár nélkül rendelhető.
 
Gyors minőségi szervizháttér, karbantartás

Az ALUTECH/GUENTHER nem csak minőségi ajtókat gyárt, hanem gyors es megbízható szervízelést is szolgáltat. A gyors karbantartáshoz az Alutech cégcsoport regionális irodáinál alkatrészek széles választéka áll rendelkezésre.

 

Opciók

ABLAKOK
A garázsajtó üvegezése biztosítja a természetes fény bejutását, így energia megtakarítást tesz lehetővé. Sőt az alakok eredeti díszítő elemkent is funkcionálnak.
Az ablakok a következő Classic és Standard garázsajtókba építhetők be:
 • Mikrohullámos
 • S-bordás panelok
 • M-bordás panelok
 • L-bordás panelok
 • Kazettás panelok
 
Klasszikus szögletes ablak

Dekoratív osztott ablak

Dekoratív napsugaras keret

Klasszikus kör ablak

Klasszikus négyzet ablak


ZárrendszerekAz alternatív bejárattal nem rendelkező garázsoknál szükség van egy zárra, amivel mindkét oldalról nyitható és zárható a garázsajtó. Lehetőség van arra is, hogy az elektromos hajtás kioldásához egy külső eszközt csatlakoztasson a zárhoz. Áramszünet eseten ezzel az eszközzel elektromosról kézi működtetésre válthat.

Zsákgarázskioldó

Automata kilincs vagy alternatív bejárat nélküli garázsoknál szükség van egy kioldó eszközre, a vészhelyzet esetére, hogy az elektromos hajtás az ajtón kívülről is kireteszelhető legyen áramszünet eseten. A kényelmes es kompakt zsákgarázskioldónkkal egyszerűen kireteszelhető az automatika a kézi működtetéshez. Kábel hossz - 4500 mm

Kényelem és könnyű vezérlés

A motoros kapuk a használat maximális kényelmét adják. Az automatikus kapuk a távirányító segítségével autóból is nyithatók-zárhatók. Ez különösen rossz idő esetén (eső, havazás) előnyös.