• Ipari kapuk
  • Kapunyitó
  • Ipari kapuk
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Eurokapu tájékoztató

Az EUROKAPU garázskapuk  a magas minőség mellett nagy előnye, hogy a többi külföldön gyártott garázskapuval szemben lényegesen rövidebb a szállítási határideje.

 

Szolgáltatásaink közé tartozik az igényfelmérés  a szaktanácsadáson és az általunk forgalmazott termékek beszereléséig és szakszervizeléséig minden.  

                                                  

Az Eurokapu kiváló minőségű, nagy stabilitású, 4 cm vastag poliuretán habbal hőszigetelt, időtálló, tűzihorganyzott, pórszórt, acél panelekből készül az Ön igénye szerint.

 

Az Eurokapu terméknév alatt gyártott garázskapuk mindegyike rendelkezik CE minősítéssel, biztonsági berendezései garantálják a tökéletes működést. 18 éves gyártási és fejlesztési tapasztalatával mindenkép meghatározó szereplője a garázskapu piacnak.

 

http://www.youtube.com/watch?v=2X2JJPPKvCU

 

 

 

 

 

 

Hőszigetelés mindenek felett

Az Eurokapu kiváló minőségű hőszigetelt acél panelekből készül az Ön igénye szerint, mely négyoldali gumitőmítéssel biztosítja a légmentes zárást. A panelek ujjbecsípődés védelemmel vannak ellátva.

a négyldai gumitömítés

felső panelen, vagy áthidalón rögzített gumitömítés

a tömítéssel ellátott szekciók csatlakozása

az oldalsó zárást biztosító gumitömítés

a padlózathoz záródó gumitömítés

Kiváló minőségű alapanyagok

A vasalat rendszer rendkívül stabil illetve gondosan felületkezelt horganyzott acélból készült. Motoros vagy kézi meghajtás esetén is biztosított a könnyű csendes üzemelés, minden időben köszönhetően a hosszú élettartamú torziós rugóknak. A kábeldobról az emelőhuzal a vasalaton belül fut a biztonság érdekében. Kapuinkat 3000 x 2520-as méretig egyrugós kivitelben szállítjuk, azonban kérésre lehetőség van ezen méret dupla rugós kialakítására is.

 

Horganyzott torziós rugó az áthidalón, a nyílás felett

Amennyiben kevés a hely az áthidalón, alacsony vasalattal megoldható a rugó elhelyezése, a sínvezetés végén

az alsó panelen elhelyezett görgőtartó illetve a capágyazott görgő

a kapu működését és beállítását szolgáló horganyzott zsanérok, és csapágyazott görgők

Biztonságos ujjbecsípés védett szekciók

Az Eurokapu 4cm vastag, kivül-belül acéllemez, hőhídmentes, hőszigetelt, biztonságos, ujjbecsípés védett szekciókból készül. Szekcionált kapuk esetén vízszintesen, oldal szekcionált kapuk esetén függőlegesen használjuk a szekciókat.

Bejárati ajtó

Személybejárati ajtó, automata visszacsukóval, kilincsel, cylinder zárbetéttel kulcsokkal, alacsony küszöbbel is. Mérete függ a garázskapu méretétől és típusától.

Kapcsolat

Tel: +36-30/361-8720
Tel: +36-30/993-0177
E-mail: info@magipszkft.hu

E-mail:magyarics83@gmail.com