Eurokapu Ipari


Ipari kapu

Az alapkivitel hófehér színben rendelhető meg, azonban felár ellenében bármilyen RAL színben tudjuk vállalni.

Vasalati elemeit a Német Flexy Force cégcsoport gyártja, ami garantálja a tökéletes működést. Flexi által összeszerelt vezetősínekkel magas fokú rugalmasságot és hatékonyságot biztosítanak. A Flexy vasalat gyártás nyújtotta előnyök egyrészt a hatékonyság és minőség, másrészt teljes szabadság a kapuk méretének a kialakításában. A vaslati rendszer gondos felület kezeléssel, harganyzott alapanyagokat felhasználva készül. A porszórt torziós rugók könnyű és csendes üzemet biztosítanak. Az emelő bowden a vasalat között jár, nem hozzáférhető helyen van és így a maximális biztonságot nyújtja. A normál vasalat szemöldök magassága: 39 cm, és 25 cm-ig kínálunk megoldást alacsony vasalattal, ezen kívül többféle magasított és tetőkövetésű szerkezettel lehetséges a rendelés.

Panel elemei nagy stabilitású, 4 cm vastag, poliuretán habbal hőszigetelt, időtálló tűzi horganyzott, porszórt festéssel, acélszekciókból áll, a kapupanelok gyártója a svájci Tecsedo cég. Az alsó panelra szerelve alu profilra kapcsolódik a több légkamrás gumi légzáró, ami még tökéletesebb zárást biztosít egyeletlen talajú garázsban. Négy oldalú gumitömítéssel biztosítja a tökéletes légzárást. A szerelési pontokon dupla a panel lemezelése ezért nagy stabilitást kölcsönöz a panel hosszanti irányában, és biztos csavarozást és így még hosszabb élettartamot ad a kapunak.A panel felülete stukkó mintás, alap színben Fehér RAL 9010 és ezüst RAL 9006, és bármilyen színben rendelhető. Személybejáró (akár alacsny küszöbbel), ablakos és panoráma alu panel is a kínálat között!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAL9006                                                                                                                                                                                                                                                        RAL9010

 

Az alapkivitel hófehér színben rendelhető meg, azonban felár ellenében bármilyen RAL színben tudjuk vállalni.

Opcióként rendelhető:

  • személybejáró ajtó
  • külső zár
  • belső tolózár
  • alacsony sínvezetés (25 cm-es)
  • szellőző (zárható és nem zárható)
  • ipari ablakok
  • elektromos meghajtás