Előnyök

Szekcionált garázskapuk

Ha Ön egy biztonságos, kiváló hőszigetelő és elegáns kaput keres garázsa számára, akkor válassza az Alutech / Günther Tore Systems egyik kapuját. Kínálatunkban megtalálhatók megoldások magánlakásokhoz, valamint mélygarázsokhoz és külön álló garázsokhoz is.
Az ALUTECH lakossági szekcionált garázskapuk előnyei:

Számos méret:
max. 6 m kapuszélesség és max. 3,085 m kapumagasság.

Sokféle kialakítási lehetőség:
5 különböző felületi minta és a RAL színpaletta több mint 200 színárnyalata áll rendelkezésre.

Különböző felszerelési lehetőségek:
a garázskapuk felszereléséhez csupán 100 mm áthidaló magasság szükséges.

Hosszú élettartam:
a rugós mechanizmust 25.000 ciklusra tervezték és több mint 17 évig tartó zavartalan működést garantál a kapu naponta többszöri nyitása és zárása esetén.

Magas biztonság:
a kapuk biztos védelmet nyújtanak az ujjak becsípődése, beakadás és vágási sérülések ellen.

Energiahatékonyság:
a kapuk energia-hatékony 45 mm vastagságú szendvicspanelekből készülnek. A kapuszerkezet egy körbefutó, fagy ellen védő szigeteléssel van felszerelve. Ez különösen jó hőszigetelést biztosít.

Egyszerű működtetés:
a garázskapu nyitásához szükséges maximális erő 150 N (≈ 15 kg) alatt van. További kényelmet nyújt a sokféle hajtásrendszer.


Az Alutech garázskapuk kínálatában két - Classic és Trend - típus található, amelyek a kapulap szabályozó mechanizmusában különböznek. A kapu típusának kiválasztása több tényezőtől függ: maximális méret, a nyílás sajátosságai, vásárlási keret, további opciókkal és tartozékokkal történő felszerelés lehetősége.