Bemutatkozás

Üdvözlöm a MA-Gipsz Kft. honlapján!


Cégünk fő tevékenységei a szárazépítészet és kaputechnika. A cég tulajdonosai, a család tagjai, diplomás technikusi és szakmai végzetségű emberek, akikre bátran támaszkodhat tervezési és kivitelezési szinten is. Ezenekívül a csapat minden tagja több éves, szakmai tapasztalattal rendelkezik a szárazépítészet és a szekcionált kapuk telepítése terén. A mögöttünk álló évek során a megszerzett tapasztalatunkkal igyekszünk jelenlegi és jövőbeni partnereink igényeit megvalósítani. Családon belül két szakmát képviselünk, melyet egy cégbe egyesítettünk. Így foglakozik apa a szárazépítészeti szakiránnyal és fia gépészeti, automatizálási szakiránnyal.


Küldetésünk:


Tapasztalat - Sokévi tapasztalattal, nagy gyakorlattal és széleskörű ismeretanyaggal rendelkező szakembereinkkel valósítjuk meg az adott feladatot.

Rugalmasság - Törekvésünk, hogy rugalmas feltételeket biztosítsunk, melyek elősegítik ügyfeleink építkezésének előre menetelét.

Gyorsaság - Elsődleges törekvésünk, hogy gyorsan válaszoljunk ügyfeleinknek és minőségi színvonalon végezzük feladatunkat.

Bizalom - Ügyfeleinkkel való kapcsolataink kulcsa a bizalom, ezért kötelezzük el magunkat folyamatosan az őszinte és nyílt kapcsolatok mellett.

Minőség –Az általunk beépített anyagok mind az EU-ban megkövetelt minősítéssel rendelkeznek, illetve a forgalmazott  termékeink minőségileg és műszakilag magas, európai, valamint világhírű vezető cégek és márkanevek.

 

Miben vagyunk mások? 

Mi azt gondoljuk és valljuk, hogy mindenki a saját szakmájához ért leginkább. Ezért nem is várjuk el, hogy ügyfeleink maguk döntsék el mit és hogyan is szeretnének megvalósítani. A technikai kérdések megoldásai a mi kezünkben maradnak. Az ügyfél dolga mindösszesen annyi, hogy igényeit közli velünk.

Számtalan mennyiségű épület készült már el a kezeink munkájával, illetve sok-sok kert és garázskapu nyílik vagy éppen záródik a mi automatikánkal. 

Tiszteljen meg Ön is minket bizalmával.  Tegye próbára a csapatunkat.