Általános tájékoztató

Eurokapu = Legjobb ár-érték arány! Kiváló minőség! 

Az EUROKAPU High Tech, egyedi megoldásaival, megfizethető árával kedvelt az építkezők körében. Eurokapu 5 m szélességig és 3 m magasságig ajánlja lakossági kapuit, 5 m feletti igény esetén is rendelhetőek erősített dupla görgősorral és vasalattal.

Eurokapu egy árban könnyű megoldás elsősorban lakossági ügyfeleknek, a garázskapu panel szerkezete stabil, 4 cm vastag, poliuretán habbal hőszigetelt, időtálló tűzi horganyzott, porszórt festéssel, acélszekciókból áll, amelyek ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátottak. Az alsó panel szerkezetére kapcsolódik egy aluprofil, rá van húzva a alsó légzáró gumi, a vasalaton körbe gumicsík szigetelés, így négy oldalú gumitömítéssel biztosítja a tökéletes légzárást. A szerelési pontokon visszahajtott a panel lemezelése ezért nagy stabilitást kölcsönöz a panel hosszanti irányában , és biztos csavarozást és így még hosszabb élettartamot ad a kapunak.

 

 

 

Az EUROKAPU garázskapuk  a magas minőség mellett nagy előnye, hogy a többi külföldön gyártott garázskapuval szemben lényegesen rövidebb a szállítási határideje.

Szolgáltatásaink közé tartozik az igényfelmérés  a szaktanácsadáson és az általunk forgalmazott termékek beszereléséig és szakszervizeléséig minden.  

  

Az Eurokapu kiváló minőségű, nagy stabilitású, 4 cm vastag poliuretán habbal hőszigetelt, időtálló, tűzihorganyzott, pórszórt, acél panelekből készül az Ön igénye szerint.

Az Eurokapu terméknév alatt gyártott garázskapuk mindegyike rendelkezik CE minősítéssel, biztonsági berendezései garantálják a tökéletes működést. 18 éves gyártási és fejlesztési tapasztalatával mindenkép meghatározó szereplője a garázskapu piacnak.

 

 

Hőszigetelés mindenek felett

Paneljaink Európa legkiválób gyártójától az EPCO gyárból származnak. 

 

 

Az Eurokapu kiváló minőségű hőszigetelt acél panelekből készül az Ön igénye szerint, mely négyoldali gumitőmítéssel biztosítja a légmentes zárást. A panelek ujjbecsípődés védelemmel vannak ellátva.

a négyoldai gumitömítés

 

 

felső panelen, vagy áthidalón rögzített gumitömítés

 

 

a tömítéssel ellátott szekciók csatlakozása

 

 

az oldalsó zárást biztosító gumitömítés

 

a padlózathoz záródó gumitömítés

 

Biztonságos ujjbecsípés védett szekciók

Az Eurokapu 4cm vastag, kivül-belül acéllemez, hőhídmentes, hőszigetelt, biztonságos, ujjbecsípés védett szekciókból készül. Szekcionált kapuk esetén vízszintesen, oldal szekcionált kapuk esetén függőlegesen használjuk a szekciókat.

 

Kiváló minőségű alapanyagok

 

Torzórugós kapuk 


Vasalatokban a Flexiforce torziórugós rendszerét használjuk.

 

 

A vasalat rendszer rendkívül stabil illetve gondosan felületkezelt horganyzott acélból készült. Motoros vagy kézi meghajtás esetén is biztosított a könnyű csendes üzemelés, minden időben köszönhetően a hosszú élettartamú torziós rugóknak. A kábeldobról az emelőhuzal a vasalaton belül fut a biztonság érdekében. Kapuinkat 3000 x 2520-as méretig egyrugós kivitelben szállítjuk, azonban kérésre lehetőség van ezen méret dupla rugós kialakítására is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horganyzott torziós rugó az áthidalón, a nyílás felett

 

 

Amennyiben kevés a hely az áthidalón, alacsony vasalattal megoldható a rugó elhelyezése, a sínvezetés végén

 

 

az alsó panelen elhelyezett görgőtartó illetve a capágyazott görgő

 

 

a kapu működését és beállítását szolgáló horganyzott zsanérok, és csapágyazott görgők

 

Húzórugós kapuk

Húzórugós kapuk szerkezetét a DOCO gyár szállítja. 

Kapuinkat 3000*2300 mm méretig húzórugós kivitelben is tudjuk szállítani. Itt a rugó a szerkezetben oldalt helyezkedik el, így a szemöldök szükséges magassága is kisebb lesz mint a torziós rugók esetében.

 

Bejárati ajtó

Személybejárati ajtó, automata visszacsukóval, kilincsel, cylinder zárbetéttel kulcsokkal, alacsony küszöbbel is. Mérete függ a garázskapu méretétől és típusától.

 

 

 

 Felülvilágító ablakok, több mintázatban. 

 

 

FELKELŐ NAP (3 ABLAKOS)

FELKELŐ NAP (4 ABLAKOS)

FELKELŐ NAP (5 ABLAKOS)

FELKELŐ NAP (6 ABLAKOS)